Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen ziet zichzelf niet als favoriet voor winst in Brazilië

Formule 1 coureur Max Verstappen ziet zichzelf niet als grote favoriet voor de zege in Brazilië. Op Interlagos keert hij terug op het circuit waarop hij vorig jaar zijn inmiddels beroemde inhaalrace reed.

Met twee overwinningen in vier races is Max Verstappen en liefst tachtig WK-punten was Max Verstappen de succesvolste F1-coureur in de maand oktober. Ondanks zijn successen ziet de Red Bull-coureur zichzelf niet als de favoriet voor de GP van Brazilië. " De afgelopen vier races was onze auto het snelste. Of dat hier in Brazilië ook zo is, dat gaan we wel weer zien. Ik beschouw mezelf niet als favoriet. Je moet ieder weekend weer opnieuw beginnen. Ik voel me heel fris en hongerig", laat Verstappen op zijn website weten.

Vorig seizoen kon de hele wereld genieten van de magistrale inhaalrace van Verstappen in Brazilië. Vanaf de laatste positie klom hij met prachtige inhaalacties op naar de derde plaats. " Het is goed om weer terug te zij hier, maar eerlijk gezegd ben ik niet bezig geweest met de race van vorig jaar. Nu is het 2017, vorig jaar was het 2016." De race terugkijken om te genieten van zijn eigen acties doet Verstappen niet. " Ik heb hem vorig jaar wel een keer gezien toen de race toevallig werd uitgezonden."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi