Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen licht al een tipje van de sluier op: "Dan zal ik er niet meer bij zijn"

Een dominant seizoen als 2023, dat zal Red Bull naar alle waarschijnlijkheid niet meer gaan meemaken. De verwachting is echter wel dat het team ook de komende jaren nog een van de sterkste zal zijn in de Formule 1. Kansen liggen er dus genoeg voor Max Verstappen om zijn toch al imposante erelijst uit te gaan breiden.

Sinds 2022 domineren Red Bull en Max Verstappen de Formule 1. Behalve de wereldtitels voor Verstappen illustreren de constructeurstitels in 2022 en 2023 dat Red Bull hét team is dat momenteel de Formule 1 in zijn greep houdt. De RB19 wordt gezien als een van de sterkste wagens ooit op de Formule 1-grid. Een combinatie van een sterk ontwikkelde wagen, voorzien van een krachtige motor van Honda.

Nog tot en met 2025 zal Red Bull rijden met een Honda-motor. Tegelijkertijd met een aantal regelwijzigingen zal Red Bull in 2026 gaan rijden met de Red Bull-powertrains, waarbij samengewerkt gaat worden met Ford. Wordt dat een moment waarop de dominantie van Red Bull zal stoppen? "Een moeilijke vraag, maar er werken honderden mensen aan dit Red Bull Powertrains-project in Milton Keynes. We willen niet op het verkeerde been worden gezet in 2026. We hopen allemaal dat het een raket wordt. We zullen zien", zegt Verstappen in gesprek met het Duitse Blick.

Verstappen rijdt al vanaf 2016 bij Red Bull en gaat in 2024 zijn negende seizoen in met het team. Hij heeft nog een contract tot en met 2028. "Ja, je kunt een positieve balans opmaken van die jaren. Ik heb er nooit aan hoeven denken om van team te veranderen."

Wat er na 2028 gaat gebeuren, dat staat nog in de sterren geschreven. Dat is nog vijf jaar weg. Laat staan hoe de sport er over tien jaar voor staat. Verstappen wil daar wel wat over zeggen tegen Blick. "Er zal dan (over tien jaar, red.) waarschijnlijk niet meer met benzine gerede worden. Onze sport wordt nu al groener en duurzamer. Maar één ding is zeker: Max Verstappen zal er niet meer zijn!", kondigt hij nu al aan.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"