Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen verandert van gedachte over tijdstraf: "Misschien toch wel"

Max Verstappen kreeg in de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas een tijdstraf van 5 seconden voor het van de baan drukken van Charles Leclerc. Een terechte straf? De Red Bull-coureur is van gedachte veranderd.

Verstappen Leclerc  Las Vegas start
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen meldde zich tijdens de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas cynisch op de boordradio toen hij te horen kreeg dat hij een tijdstraf van 5 seconden kreeg voor het naast de baan dwingen van Charles Leclerc: "Oke, prima, doe ze (de stewards, red.) de groeten."

Hij was het niet eens met de tijdstraf, maar dat was zijn eerste oordeel op het moment zelf. Inmiddels is hij een andere mening toegedaan, zo laat hij in de persconferentie ten overstaan van onder andere RacingNews365 optekenen.

"Op het moment zelf zit je vol adrenaline en toen was ik het niet met de straf eens. Maar nu, terugkijkend op wat er is gebeurd, denk ik dat het misschien toch de correcte beslissing was van de wedstrijdleiding."

Geen opzet

Verstappen benadrukt dat het sowieso niet zijn bedoeling was om zo wijd te gaan en Leclerc met zich mee te nemen. "De start was goed, waarna we allebei vrij laat remden om onze posities te verdedigen."

"Ik zat aan de binnenkant op het vuil en zodra je hier ook maar een beetje offline gaat, is er geen grip. Ik wilde Charles niet van de baan duwen, maar ik kon niet stoppen. Ik gleed met alle vier de wielen naar buiten."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Las Vegas 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"