Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Wolff heeft slecht nieuws voor F1-coureur: "Zie hem niet bij Mercedes rijden"

Wie wordt toch de teamgenoot van George Russell in 2025 bij Mercedes? Een van de opties zou Esteban Ocon kunnen zijn, maar teambaas Toto Wolff heeft nu niet al te best nieuws voor hem...

Wolff Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Sinds Lewis Hamilton bekend heeft gemaakt dat hij Mercedes aan het einde van het jaar verlaat, gonst het van de geruchten wie de teamgenoot van George Russell wordt in 2025. Zo lijkt Andrea Kimi Antonelli de topfavoriet te zijn, maar wordt ook de naam van bijvoorbeeld Max Verstappen genoemd. Een van de coureurs die in ieder geval vrij is én waar teambaas Toto Wolff een goede band mee heeft, dat is Esteban Ocon.

De Fransman vertrekt aan het einde van het seizoen bij Alpine en is dus druk op zoek naar een nieuw zitje voor 2025. Dan is het de logische vraag aan de manager van Ocon, diezelfde Wolff, of het denkbaar is dat bij Mercedes terugkeert. Ocon heeft namelijk een verleden bij het team als juniorcoureur. "Op dit moment zie ik het niet gebeuren. Maar daarom willen we onze tijd nemen voor die beslissing, zodat wat er ook gebeurt, we dit stoeltje nog open hebben", zo laat de teambaas van de Zilverpijlen, in gesprek met het Oostenrijkse ORF, de deur toch nog op een kiertje staan.

Wolff voegt daar nog het volgende aan toe. "We zijn dus nog steeds Estebans manager en proberen dit samen te doen met onze junior coördinator. En daarom zijn we indirect betrokken bij waar hij naartoe gaat", zo schept de Oostenrijker nog wat extra context.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de GP van Oostenrijk. Als de Nederlander wint, ontvang je maar liefst 30 keer jouw inzet bij Unibet!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Startgrid Aangepaste startopstelling na pitlane start