Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hülkenberg: 'Vettel wordt wereldkampioen'

Nico Hülkenberg doet een voorspelling voor de eindstand van het wereldkampioenschap Formule 1. Hij verwacht dat Sebastian Vettel er met de titel vandoor zal gaan.

Nico Hülkenberg zal met argwaan kijken naar de resultaten van Sebastian Vettel. Waar de ene Duitser nog nooit op het podium belandde, heeft de ander dit seizoen al twee van de vier races gewonnen. Hülkenberg denkt dan ook dat de auto van Vettel de beste van het veld is en hij verklapt zijn voorspelling voor 2018 aan Speedweek : " Vettel wordt voor de vijfde keer in zijn carrière wereldkampioen Formule 1."

De reden voor zijn voorspelling is duidelijk, want Mercedes en Red Bull hebben minder goede auto's gebouwd volgens de Duitser. "Gebaseerd op wat ik gezien heb tot nu toe, neem ik aan dat Ferrari het beste totaalpakket heeft." In 2017 won Ferrari vijf Grand Prixs en maakte het team uit Maranello volgens Hülkenberg evengoed kans op de wereldtitel: "Het is niet zo dat Ferrari vorig jaar geen kansen had. Het was ongelukkig hoe de titel uit hun vingers glipte."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi