Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Marko gunt Ferrari winst in Monza: "Maar alleen dat kan Verstappen stoppen"

Max Verstappen is momenteel onverslaanbaar, oordeelt Helmut Marko, maar als er dan toch een ander team een keer wint, laat het dan Ferrari op Monza zijn.

XPB 1228563 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Negen zeges op een rij staan er achter de naam van Max Verstappen. In Monza kunnen dat er tien worden. Dat is een record en Helmut Marko denkt dat het wel gaat gebeuren, mits er niets met Verstappen gebeurt. "Max zijn reeks kan alleen door technisch malheur worden gestopt", zo trapt hij af bij OE24.

In Zandvoort was het wel even spannend, moet Marko toegeven. "Even spande het erom, want we hadden wat bandenproblemen en Alonso (op P2, red.) was naast Max de beste man op de baan. Maar Max liet zijn soevereiniteit weer zien en zei 'ik klaar het klusje wel'. Als je een Verstappen hebt, klopt alles...", glundert de adviseur.

Ferrari in Monza?

Kan Verstappen zijn reeks zelf helemaal doortrekken tot aan het einde van het jaar? Marko acht het zeker niet (meer) onmogelijk. "Inmiddels denk ik dat Red Bull alle races dit jaar kan winnen, maar tegelijkertijd kan er natuurlijk altijd wat mis gaan."

Welk ander team gunt hij dan de zege? "Als we dan worden verslagen, dan zou ik het ergens wel Ferrari gunnen, in Monza natuurlijk het meest van allemaal", zo sluit de Oostenrijker af.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Italië 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"