Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Perez looft samenwerking Verstappen na contractverlenging Red Bull

Sergio Perez heeft een contractverlenging gekregen en zal ten minste tot en met 2024 de teamgenoot zijn van Max Verstappen bij Red Bull. De Mexicaan is zeer blij met de nieuwe verbintenis en benadrukt de fantastische samenwerking met Verstappen.

Na het winnen van de Grand Prix van Monaco werd al snel de contractverlenging van Sergio Perez aangekondigd. De Red Bull-coureur zal ten minste tot en met 2024 naast Max Verstappen blijven rijden bij de Oostenrijkse renstal. Perez reageert op zijn contractverlenging bij het topteam. "Het is een ongelooflijke week geweest", zo trapt hij af. "Het winnen van de GP van Monaco is een droom van elke coureur. Om daarna aan te kondigen dat ik bij het team blijf tot en met 2024 maakt mij extreem gelukkig. Ik ben zo trots om onderdeel te zijn van dit team en ik voel mij helemaal thuis hier."

Perez en Verstappen als sterk team

De Red Bull-coureur looft tegelijkertijd de samenwerking met teamgenoot Verstappen: "We werken als team heel goed samen en mijn band met Max, op en naast het asfalt, helpt ons zeker verder. We hebben een geweldig momentum opgebouwd als team en dit seizoen toont dat aan. Ik ben heel benieuwd wat dit ons gaat brengen in de toekomst." Het is voor het eerst sinds 2019 dat Red Bull voor een langere tijd zekerheid heeft over haar coureurs. Na het vertrek van Daniel Ricciardo mochten Pierre Gasly en Alexander Albon het proberen naast Verstappen, maar zij werden al relatief vroeg weggestuurd. Perez kwam voor Albon in de plaats en rijdt dus ook de komende twee seizoenen voor de Oostenrijkse renstal.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi