Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo: "Ik zal alles geven in GP Brazilië"

Daniel Ricciardo zegt onverminderd gretig aan het vertrek te zullen staan in São Paulo. De Australiër wil zijn laatste seizoen met Red Bull goed afsluiten.

Direct na afloop van de Mexicaanse Grand Prix klonken aanzienlijk andere geluiden: "Geef mijn auto nu alvast maar aan Pierre Gasly, ik heb dit jaar op het circuit niets meer te zoeken." Van die woorden is de Australiër Daniel Ricciardo inmiddels teruggekomen. Vorige week gaf hij al aan in Brazilië en Abu Dhabi 'gewoon' op de grid te staan.

In zijn vooruitblik op de Grote Prijs van Brazilië geeft hij nu te kennen uit te kijken naar het Braziliaanse 'feestje': "De sfeer is op Interlagos altijd verschrikkelijk goed. Met alle enthousiaste fans en toeters is het tijdens de parade lap net carnaval." Een feestje is leuk, maar er moet ook gepresteerd worden, iets wat er door een enorme pechreeks voor Ricciardo al lange tijd niet in zit: "Het staat echter buiten kijf dat ik het seizoen sterk wil beëindigen en ik zal me daar onverminderd voor inzetten."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi