Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen heeft prachtidee voor Red Bull-baas: "Dan circuit omdopen tot Verstappen Ring"

Als Max Verstappen nog twee keer zegeviert op de Red Bull Ring, vraagt hij circuit- en Red Bull-eigenaar Dietrich Mateschitz het circuit in Oostenrijk te hernoemen, zo grapt hij tussen Red Bulls feestvreugde door.

Na de fraaie overwinning van Max Verstappen op de Red Bull Ring vierde Red Bull volop feest, waar het onderstaande compilatievideo van plaatste. De video sluit af met Max Verstappen die achter in de auto vertelt over zijn zege. Hij noemt het misschien wel één van zijn mooiste overwinningen ooit, puur vanwege het fijne rijden met de auto. Hij won nu drie keer op de Red Bull Ring. Voegt hij nog twee zeges toe aan zijn palmares - de volgende kans dient zich komend weekend al aan -, dan weet hij het goed gemaakt. "Bij vijf overwinningen zal ik Dietrich Mateschitz vragen het circuit om te dopen tot de Verstappen Ring", grapt hij. Bekijk het fragment in de video hieronder.

1409239610513760256

Verstappen Ring, anyone? 😉🏆 #StyrianGP 🇦🇹 pic.twitter.com/M3NFrYtbsz — Red Bull Racing Honda (@redbullracing) June 27, 2021

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi