Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Fernando Alonso

Alonso kampt met lichte klachten: "Komt door het vele rijden!"

Fernando Alonso loopt in Miami rond met tape om zijn pols. Dat roept natuurlijk vragen op, maar de Spanjaard laat weten dat het geen groot probleem is.

Alonso China
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Daar waar Fernando Alonso in 2023 het ene na het andere podium pakte in de beginfase van het seizoen, staat de teller na vijf Grands Prix in 2024 nog op nul. De tweevoudig wereldkampioen wist zich al wel een aantal keer te onderscheiden in de kwalificatie. Zo stond hij tot ieders verrassing op de derde plek op de startgrid tijdens de sprintrace in China, net als tijdens de Grand Prix zelf.

Tijdens de mediadag in Miami kwam Alonso ineens opdagen met blauwe tape om zijn pols. Moeten we ons zorgen maken over de fysieke gesteldheid van de 42-jarige Spanjaard? "Het is een kleine blessure, het gaat op en neer met mijn polsen en handen. Dat is al het geval sinds mijn incident in 2022 in Australië met Alpine", legt Alonso uit tegenover verschillende media, waaronder RacingNews365. Daarbij doelt de Spanjaard op de crash tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Australië, waardoor hij een hele tijd last had van zijn handen en polsen.

"Ik heb de laatste tijd veel in gokarts gereden, DTM en natuurlijk in de Formule 1. Ik heb op het moment wat meer pijn, maar het gaat allemaal goed." Daarna stelt een verslaggever dat Alonso wat ouder wordt. "Nee, ik had dit al in het verleden, maar nu heb ik de laatste paar weken veel gereden", sluit hij af.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Miami 2024

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na historische pole Verstappen in Imola