Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Mick Schumacher

Schumacher maakt Alpine F1-debuut

Mick Schumacher stapt binnenkort in de Alpine Formule 1-bolide. De Duitser is via het Hypercar-programma van Alpine aan de Franse formatie verbonden en krijgt nu dus een eerste F1-testkans.

Schumacher Alpine
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het Silly Season in de Formule 1 wil maar niet tot stoppen komen. Carlos Sainz is een belangrijke spil daarin en waar eerst werd aangenomen dat hij zal kiezen tussen Stake/Audi en Williams, meldde Alpine zich nu nadrukkelijk als een derde optie. Daar schreven we op zondag al over.

Iemand anders die op het kandidatenlijstje van Alpine staat is Mick Schumacher. Dat is de enige verklaring voor het feit dat Schumacher op 3 juli in de Alpine A522 uit 2022 stapt voor een test op het circuit van Paul Ricard. Hij is immers contractueel niet aan de F1-formatie verbonden, maar komt wel uit voor het WEC-team in de Hypercarklasse.

Schumacher is die dag echter niet de enige die in actie komt. Ook test- en reservecoureur Jack Doohan zal in de auto stappen. De Australische zoon van 500cc-legende Mick Doohan is óók een belangrijke kandidaat voor een zitje in '25. Er zal voor beiden ongetwijfeld een evaluerend aspect zitten aan de test, maar van een directe shoot-out zou zeker geen sprake zijn.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de GP van Oostenrijk. Als de Nederlander wint, ontvang je maar liefst 30 keer jouw inzet bij Unibet!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na merkwaardige comeback Verstappen