Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen genoot met volle teugen: "Ik kon alles doen wat ik wilde!"

Max Verstappen liet in China weer zien wie de baas is in de Formule 1. De Nederlander reed soeverein naar de zege en is ontzettend blij.

Max Chinese GP
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Niemand kwam ook maar in de buurt van Max Verstappen in China. De wereldkampioen was ongenaakbaar in de race en finishte ondanks twee safety cars ongeveer 15 seconden voor de rest van het veld. Verstappen vergrootte zo opnieuw zijn voorsprong in de WK-stand en kan niet anders dan uitermate tevreden zijn.

"Het voelde geweldig aan", vertelt Verstappen. "We waren het gehele weekend ongelofelijk snel en het was op elke compound genieten. We overleefden ook de herstarts. De auto lag op rails en ik kon alles ermee doen wat ik wilde. Deze weekenden zijn fantastisch om mee te maken en het is fantastisch wat we weer bereikt hebben."

In de slotfase reed Verstappen over wat onderdelen heen en vroeg het team de banden te checken. Waarom was hij zo alert? "Ik ben in het verleden weleens vlak voor de finish uitgevallen. Er lagen wat onderdelen van een auto en ik reed er met 300 kilometer per uur langs. Als de banden dan koud worden, is het vrij simpel om lek te rijden. Ik wilde het gewoon dubbelchecken."

Tot slot kijkt Verstappen kort vooruit op de GP van Miami. "Normaal gesproken moet dat een goede race voor ons worden. Qua strategie is het meer rechtdoorzee, maar het is wel een lastig circuit. Ik heb er zin in. Het is altijd een gaaf en druk weekend."

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Horner schept duidelijkheid over Newey-clausule in contract Verstappen