Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

F1 zendt favoriete GP van Maleisië volledig uit

Liberty Media probeert om de fans wat meer te betrekken bij de GP van Maleisië. Fans van overal ter wereld kunnen stemmen op hun favoriete GP van Maleisië.

F1.com meldde vandaag dat er drie races zijn genomineerd, waaronder de spectaculaire race uit 2001 waarin Jos Verstappen schitterde. Vanaf de achttiende plaats klom hij in zijn Arrows op tot een tweede positie, om uiteindelijk als zevende te finishen. De andere twee races zijn de edities van 2003 en 2012. In 2003 won Raikkonen zijn allereerste F1-race en moest Michael Schumacher in de achtervolging na een incident in de eerste bocht. De editie van 2012 begon op een natte baan en lag zelfs enige tijd stil. Sergio Perez verraste met een podiumplaats in de Sauber. Volgende week wordt de race met het meeste stemmen volledig uitgezonden op F1.com en het officiële YouTube-kanaal van F1. Stemmen kan via onderstaande Tweet of deze link .

911212423306252290

VOTE NOW: Your favourite #MalaysiaGP 🇲🇾 Winner is announced next week - with that race to be shown IN FULL online 👀💻 — Formula 1 (@F1) 22 september 2017

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi