Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Weekendtickets Formule 1 Grand Prix van Nederland 2022 stijf uitverkocht

Ook in 2022 zullen er weer volle tribunes te bewonderen zijn in Zandvoort. De Grand Prix van Nederland, gepland voor 2 t/m 4 september, is namelijk uitverkocht.

Na het daverende succes van afgelopen september, waar tienduizenden overwegend Nederlandse uitzinnige Formule 1-fans zagen hoe Max Verstappen naar de zege reed tijdens de Grand Prix van Nederland, belooft de 2022-editie een even zo groot feestje te worden. De tickets voor het Nederlandse Grand Prix-weekend, dat van 2 tot en met 4 september 2022 plaats zal vinden, zijn namelijk uiterverkocht. Vanaf 1 november kon iedereen die geregistreerd was tickets aanvragen voor de tweede editie. De aanvraagperiode liep afgelopen maandag af en er zijn zoveel aanvragen dat de race uitverkocht is.

Binnenkort meer bekend over toewijzing tickets

De organisatie van de Dutch Grand Prix laat weten dat er zeer binnenkort bekend wordt gemaakt wie de gelukkigen zijn die hun aanvraag ingewilligd zien worden en tickets zullen ontvangen. In de week van 6 december zal de organisatie via email bekend maken wie de gelukkigen zijn. Net als de vorige keer maken alle aanvragers evenveel kans op toewijzing van hun tickets.

Beperkt aanbod

Een deel van de tickets was al vergeven aan de mensen die dit jaar vanwege de coronamaatregelen moesten worden teleurgesteld. Staanplaatsen waren dan ook niet meer beschikbaar. Een ander deel van de kaarten was al voor drie jaar verkocht. Afgelopen editie was de vrijdag een van de best bezochte vrijdagen van alle Grands Prix-weekenden dit seizoen. In 2022 wil de organisatie de vrijdag weer een groot succes maken. Meer informatie daarover zal de organisatie in de loop van de tijd delen.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi