Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Lewis Hamilton is één van de beste Formule 1 coureurs ooit'

Lewis Hamilton jaagt dit Formule 1 seizoen op zijn vierde wereldtitel. De Brit heeft dit seizoen al een aantal records verbroken en wordt volgens zijn teambaas Toto Wolff alleen maar sterker. Volgens Wolff is er dan ook geen twijfel over mogelijk; Lewis Hamilton behoort tot één van de beste F1 coureurs aller tijden!'

Aan het begin van dit Formule 1 seizoen gold Lewis Hamilton als de grote favoriet voor de wereldtitel. Nu na tien races staat de Brit tweede in het kampioenschap achter Sebastian Vettel. Zijn achterstand bedroeg op een gegeven moment al twintig punten maar dankzij zijn ijzersterke optreden tijdens de GP van Groot-Brittannië is dit teruggebracht naar slechts één punt. Teambaas Wolff is dan ook erg onder de indruk van hoe Hamilton dit seizoen presteert. "Lewis heeft een aantal perfecte races gereden zoals bijvoorbeeld in China, Canada en natuurlijk op Silverstone. Zijn winst voor zijn eigen publiek was erg emotioneel en ik weet zeker dat hij de energie van die zege op dit moment nog met zich mee draagt."

Toto Wolff

Bijna elk weekend evenaart Lewis oude records en vestigt hij nieuwe records

Volgens Wolff bewijst Hamilton dit jaar dat hij absoluut tot één van de beste Formule 1 coureurs ooit behoort. "Bijna elk weekend evenaart hij oude records en vestigt hij nieuwe records in de Formule 1. Daarmee laat hij duidelijk zien dat hij definitief in de eregalerij der groten thuishoort." Hamilton won voor Mercedes al twee keer de GP van Hongarije, toch ligt de sleutel voor succes in Hongarije volgens Wolff op een ander vlak. "De Hungaroring is altijd een goed circuit voor Lewis geweest maar hij beseft zich beter dan wie ook dat zijn prestaties uit het verleden geen garanties bieden voor de toekomst. Het draait allemaal om de juiste voorbereiding, hard werken en natuurlijk de vorm van de dag."

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'