Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Hongarije 2023

Ontevreden Verstappen moet Hamilton voor zich dulden in derde training Hongarije

Max Verstappen was andermaal niet de snelste coureur op de Hungaroring. Hij klaagde over een gebrek aan grip en moest Lewis Hamilton voor zich dulden.

Als de derde vrije training van start gaat, zien we de Red Bull-coureurs direct op de baan en wel op medium banden. Daarop gaan Max Verstappen en Sergio Perez in tandem naar de plaatsen één en twee, terwijl Charles Leclerc op diezelfde compound aansluit op P3.

De eersten die iets tegen die dubbele leidende posities kunnen doen zijn de Alfa Romeo's op zachte banden. Ze laten de toptijd van Verstappen met rust, maar splitten de Red Bulls. Die toptijd is echter niet bestand tegen Lewis Hamilton op de softs.

Ja, Verstappen wisselt ook naar die rode banden, maar hij krijgt de auto niet naar zijn zin. Hij klaagt dan ook over een gebrek aan grip en komt niet aan de tijd van zijn voormalig titelrivaal.

Uitslag Derde vrije training - Hongarije

Unibet
# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Ook Sergio Perez redt het niet, hij sluit vlak achter Verstappen aan, terwijl Lando Norris wederom sterk opereert en lange tijd standhoudt in de top vier, dat nota bene op de medium banden. Zo zien we wat meer verrassingen in de top, waardoor Ferrari ook niet van voren terug te vinden is.

En wat doet Daniel Ricciardo? Die is drie tienden sneller dan Yuki Tsunoda, waarbij beide AlphaTauri-coureurs hun snelste tijd reden op de medium banden.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Hongarije 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"