Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Carlos Sainz

Sainz reageert op brute overval na Formule 1 GP Italië

Enkele uren na de Formule 1 Grand Prix van Italië kwam het vervelende bericht naar buiten dat Carlos Sainz op straat was overvallen in een poging zijn peperdure horloge buit te maken. De Ferrari-coureur reageert op het voorval.

Sainz Italy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De overvallers van Carlos Sainz slaagden op zondagavond in Milaan niet in hun opzet toen ze probeerden het horloge van Carlos Sainz van zijn pols te grissen. De Spanjaard en zijn gevolg zetten succesvol de achtervolging in, waarna de overvallers gearresteerd konden worden.

Een dag later reageert Sainz op social media op het voorval: "Zoals velen van jullie al weten, hebben we gisteren in Milaan te maken gekregen met een ongelukkig incident. Het belangrijkste is dat iedereen in orde is, waardoor dit op den duur niet meer zal zijn dan een onplezierige anekdote."

"Ik wil heel veel dank uitspreken aan de mensen die ons gisteren hebben geholpen, maar ook aan de politie voor hun snelle handelen, evenals aan jullie allemaal (de fans, red.) voor jullie berichten."

Ook interessant:

Recordhouder Verstappen spreekt op de baan, Mercedes vooral daarbuiten

Verstappen deed het onmogelijk op Monza. Meer lof voor hem in de nieuwe F1-podcast van RacingNews365? Jazeker, maar de heren Coronel, Dimmers en Mosterdijk bespreken heus ook meer.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Italië 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel