Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Mercedes-topman flirt met Verstappen: "Max zou er ook goed uitzien in zilver"

Ola Kallenius, de CEO van Mercedes-Benz, heeft de rode loper uitgerold voor Max Verstappen. Ondanks dat Red Bull ervan overtuigd is dat Verstappen bij het team blijft, denkt Kallenius dat hij ook goed zou presteren in zilver.

Verstappen Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het ging na de Grand Prix van Spanje weer veel over de toekomst van Max Verstappen. Mercedes-teambaas Toto Wolff gaf toe dat er op dit moment geen gesprekken met de Nederlander worden gevoerd, maar wacht wel af met een beslissing voor 2025 om de situatie rond Verstappen nog te bekijken. Christian Horner reageerde daar weer op door te stellen dat de coureur zeker bij Red Bull blijft.

Horner zei het volgende, inclusief sneer aan het adres van Wolff. "Ik ben niet zo op de hoogte wat Wolff heeft gezegd, maar Verstappen blijft volgend jaar (bij Red Bull, red.). Toto zegt dat ze geen gesprekken voeren? Dus ze praten, maar ze praten niet?"

Toch blijft Mercedes het spelletje spelen, want Ola Kallenius, de CEO van Mercedes-Benz, doet nu ook een duit in het zakje. De topman spreekt het bij Sky Sport DE niet letterlijk uit, maar lijkt te suggereren dat hij Verstappen dolgraag wil binnenhalen. "De beste coureur wil de beste auto hebben. En het is onze taak om het beste pakket samen te stellen. De kaarten worden opnieuw geschud in 2026. Dat is ook een kans, dus wie weet? Ik denk dat Max er ook goed uit zou zien in zilver, toch?"

Aan het einde van het gesprek stelt de verslaggever dat een transfer van Verstappen naar Mercedes spectaculair zou zijn, waarop Kallenius op typische wijze op reageert. "Hartelijk dank!"

Max Verstappen is de grote favoriet voor de GP van Oostenrijk. Als de Nederlander wint, ontvang je maar liefst 30 keer jouw inzet bij Unibet!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Honda Slecht nieuws Honda brengt Verstappen dichter bij gridstraf