Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner blij met ontwikkeling Verstappen: "Scoorde bizar veel punten"

Het seizoen van Max Verstappen was er een met twee gezichten. De eerste zes weekenden lukte er weinig, maar zeker na de zomerstop ging de Nederlander als een komeet.

Teambaas Christian Horner toont zich blij met de ontwikkeling en het niveau van Max Verstappen. Volgens de Red Bull-teambaas is de Nederlander klaar voor een titelgevecht, waarin hij verwacht dat Verstappen minder risico's neemt bij zijn inhaalacties: "Als je voor de titel rijdt dan rij je iedere keer een finale. Max heeft alle tools in huis om daar goed mee te dealen."

"Dit jaar had hij echt een klote begin van het seizoen, waarin hij ook behoorlijk wat fouten maakte. Na Monaco ging het super en in Canada sloeg Max terug. Sindsdien scoorde hij bizar veel punten." Bij Red Bull zien we in 2019 een nieuw gezicht aan de start in de persoon van Pierre Gasly. De Fransman heeft pas één seizoen Formule 1-ervaring, maar Horner twijfelt er niet aan dat Gasly klaar is voor het echte werk, meldt hij in gesprek met Sky Sports. "Pierre is weer een talent dat zich ontwikkelt zoals Max en Daniel dat deden. Hij heeft grote schoenen te vullen, maar we zijn ervan overtuigd dat hij alles in huis heeft om dat te doen."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi