Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Nederland 2024

GP Nederland wil met speciale actie heel Zandvoort kleuren

De Grand Prix van Nederland kondigt een vernieuwde Pre-Race Show aan. Met de 90 duizend fans op de tribune wordt er namelijk een speciale vlaggenactie opgezet, waarbij er muzikale ondersteuning is.

Dutch GP 2023
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Dutch Grand Prix

In 2023 was de Pre-Race Show van de GP van Nederland al spectaculair, waarbij Andre Rieu speelde en er tegelijkertijd een vlaggenshow op de rechte stuk te zien was. Nu wordt die show uitgebreid naar het hele circuit, waardoor het hele circuit rood, wit en blauw zal kleuren. 

Dat wordt verzorgd door 90 duizend fans, accordeonist Hans Kap en Tino Martin, die een Amsterdamse medley zal zingen. Dat is gelijk de grootste vlaggenactie in de Nederlandse sportgeschiedenis. Bovendien is er een optreden van Kris Kross Amsterdam en onthult illusionist Hans Klok de vernieuwde trofee van de GP van Nederland.

Daarnaast kondigt de organisatie alvast aan dat het Wilhelmus op een bijzondere manier wordt vertolkt, voorafgaand aan de Dutch Grand Prix. Maar wie dat gaat doen en op welke wijze dat wordt gedaan, wordt later in augustus bekendgemaakt. 

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Horner deelt zorgen over hardnekkig Red Bull-probleem