Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Spanje 2024

Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Spanje 2024

Lando Norris heeft de snelste tijd gereden tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van Spanje. Daarachter komen Max Verstappen en Carlos Sainz.

Norris FP1 Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © McLaren

Tijdens de eerste vrije training werden er volop rondjes gereden op het zonovergoten Circuit de Barcelona-Catalunya, waar alleen Fernando Alonso kortstondig voor een rode vlag zorgde. Max Verstappen zat er de hele training goed bij en zette zijn auto uiteindelijk op de tweede plek neer. De achterstand op de nummer één tijdens de eerste sessie, Lando Norris, was slechts 24 duizendsten.

Achter Norris en Verstappen kwamen Carlos Sainz, George Russell en Sergio Perez. Charles Leclerc viel tegen met een elfde plek, maar de Monegask heeft vanaf 17:00 uur genoeg tijd om meer tijd te vinden tijdens de tweede training. Oliver Bearman, die in de Haas van Nico Hulkenberg stapte, kwam niet verder dan de negentiende tijd.

Bekijk hieronder de volledige uitslag! Door problemen met de live timing kunnen we de bandencompounds niet weergeven. Norris en Verstappen klokte hun snelste tijden op de zachte band, Carlos Sainz op medium.

Uitslag Eerste vrije training - Spanje

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Max Verstappen is de grote favoriet voor de GP van Oostenrijk. Als de Nederlander wint, ontvang je maar liefst 30 keer jouw inzet bij Unibet!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen glashelder over Red Bull-toekomst: "Dat zegt al genoeg!"