Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Vasseur krijgt lachers op zijn hand met hoofdrol in McLaren-feestvreugde

Ferrari-teambaas Frederic Vasseur zorgde voor een opvallend moment na de overwinning van Lando Norris in Miami. Voor het motorhome van McLaren dook hij ineens op en spoot hij volop met champagne. Zo wist hij de schijnwerpers op zich te richten.

Vasseur Norris McLaren Miami
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RacingNews365

Het is zeker geen alledaags beeld: een teambaas van de concurrent die volop met champagne staat te spuiten. Toch deed Ferrari-teambaas Frederic Vasseur het bij het motorhome van McLaren na afloop van de Grand Prix van Miami. Daar werd de welbekende foto met het hele team gemaakt, waarna er volop met de champagne werd gespoten om het feestje te vieren.

Na afloop van de race sprak Vasseur al vol lof over de prestatie van Norris en McLaren. "Ik wil Lando en McLaren feliciteren. Ik denk dat Lando dit heeft verdiend, zeker omdat hij de laatste twee of drie seizoenen erg goed heeft gepresteerd. En ook al vechten ze met Ferrari en ben ik niet van McLaren, ik ben blij voor ze", zo vertelt Vasseur tegenover onder meer RacingNews365.

Bekijk hier de foto waar Vasseur de hoofdrol voor zich opeist!

			© RacingNews365
	© RacingNews365

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Norris Neemt het op voor Verstappen: "Dan ben je dom"