Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Dakar Rally nieuws 2024

Live Dakar Rally 2024

Volg de Dakar Rally 2024 live bij RacingNews365. Alle updates over de zwaarste rally ter wereld vind je hier.

Dakar live bekijken | Dakar 2024 rally | Racingnews365
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Live Dakar Rally 2024 bekijken

Het autosportjaar 2024 wordt traditioneel afgetrapt met de Dakar Rally. De 46ste editie van de zwaarste rally ter wereld begint op 5 januari in Saoedi-Arabië. De deelnemers krijgen eerst een proloog in Al Ula voor de kiezen, waarna op 6 januari 2024 de eerste etappe wordt verreden. Het rallyspektakel, bestaande uit twaalf loodzware etappes, duurt tot en met 19 januari.

Meerdere grote namen en favorieten voor de rally doen dit jaar ook weer mee, zoals titelverdediger Nasser Al-Attiyah, Stephane Peterhansel, Carlos Sainz senior en Sebastien Loeb. Natuurlijk zijn er ook weer genoeg Nederlanders van de partij, waaronder de gebroeders Tim en Tom Coronel en Janus van Kasteren, de titelverdediger bij de trucks. Hier vind je alle Nederlandse deelnemers van Dakar 2024.

Verdeeld over twaalf etappes, met tussendoor een rustdag, zullen de coureurs in totaal 7.289 kilometer afleggen over duinen en door dalen, met prachtige zandvlaktes en mooie uitzichten, die worden afgewisseld met rotsachtige stukken parcours.

Updates van RacingNews365 en Dakar live uitgezonden via RTL7

RacingNews365 zal tijdens de rally updates verzorgen en je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in het Midden-Oosten. Vanzelfsprekend vind je alle info en video's van de gebroeders Coronel op deze website.

Samenvattingen van de Dakar Rally worden ook in 2024 weer uitgezonden op een aantal kanalen. In Nederland kan de rally onder andere gevolgd worden op RTL7 en Eurosport.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Dakar Rally 2024 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training