Vandaag één jaar geleden: Max Verstappen wint de GP van Spanje

15 mei 2017 15:30 Redactie

15 mei 2016: Max Verstappen schrijft Formule 1 geschiedenis


Waar was jij een jaar geleden? Had je nog nagels over aan het einde van de race? Stroomden de tranen over je wangen, gevolgd door een verdiend biertje?

Zondag 15 mei 2016, het is een dag die alweer zo lang geleden lijkt. Degene die voor de race had ingezet op een overwinning van Verstappen is nu een rijk man financieel gezien. Zijn fans zijn dat ook, maar dan vanuit een emotioneel oogpunt. 

Wat deed jij? Laat het ons weten op onder dit bericht op Facebook!

Wat wij deden? Zoals altijd hard werken met de redactie om jullie van het laatste nieuws te voorzien. Met een gezonde spanning keken wij uit naar de eerste race van Max in de Red Bull. De prachtige actie buitenom om Vettel terug te pakken in bocht drie werd gevolgd door een YES! in bocht vier. Ongeloof, want de Nederlander reed op de tweede positie.

Nederland werd gek en dat konden we merken. De site werd traag en uiteindelijk crashte we net als de Mercedessen.. Wat volgde was een emotionele achtbaan. Proberen de site online te krijgen, de race te volgen, vol ongeloof zien dat Max aan de leiding lag. In de laatste tien ronden was de hartslag dicht bij de 200. Het zal toch niet waar zijn? 

Het werd wel zo'n dag! Ongeloof! Het kon toch niet waar zijn? Uiteindelijk volgde er nog een hectische dag. Nieuws typen, site fixen en uiteindelijk goed gevuld glas bier drinken om het te vieren!

Voor ons als Formule 1 liefhebbers was het een dag om nooit te vergeten!

verstappen Red Bull Contentpool

Foto: Red Bull Contentpool

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen